De online cursus Timemanagement voor de professional die zelfstandig en resultaatgericht wil werken.

Klassikaal of online + e-learning

Vanaf € 349,- per deelnemer

training time management online
cursus timemanagement RSM accountants
cursus time management Kendrion
training timemanagement oranjegroep

Rust na de cursus Timemanagement met Outlook!

Werk jij voor Outlook of werkt Outlook voor jou? Na deze cursus Timemanagement met Outlook heb je grip op je e-mail, taken en agenda! Tijdens de training ga je echt aan de slag met jouw versie van Outlook. Na de training heb je jouw Outlook op orde, heb je rust in je hoofd en grip op je werk!

cursus time management met outlook

Effect van de cursus Timemanagement met Outlook

We combineren in de training het beste van twee werelden: de ongekende mogelijkheden om je werk efficiënt in te richten met Outlook en duurzame inzichten op het gebied van effectief en efficiënt werken. Daardoor kun je jouw werk beter plannen en organiseren en zal je merken dat je productiviteit toeneemt en je werkdruk afneemt!

Direct effect van de training

1. Grip op je werk en rust in je hoofd
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Je e-mail, taken en agenda op altijd op orde
4. Nooit meer angst om ‘iets’ te missen
5. Je bespaart tijd!

Theorie en veel praktijk!

De cursus Timemanagement met Outlook is een interactieve training. Het is de bedoeling dat je echt aan de slag gaat met jouw versie van Outlook. Je bereikt namelijk het beste leerredement door te oefenen in de praktijk: jouw werksituatie is daarom het uitgangspunt.

Focus op 3 competenties

De didactiek is gericht op het ontwikkelen van 3 competenties waar je de rest van je carrière profijt van hebt:
1. Proactief handelen
2. Besluitvaardigheid
3. Plannen en organiseren

Diepgang en samenhang

We leren je niet een optsomming van tips & tricks (die krijg je sowieso van ons). Deze cursus Timemanagement met Outlook is een doortastende training met samenhang en diepgang. Wetenschappelijke inzichten zijn vertaald naar een praktische training met praktijkgerichte oefeningen.

Inhoud cursus Timemanagement met Outlook

Outlook is een vast onderdeel in onze cursus Timemanagement. In onze open training en online training Timemanagement trainen we je diepgaand hoe je effectief en efficiënt werkt met Outlook. Dit koppelen we aan actuele wetenschappelijk inzichten op het gebied van productiviteit. Aan bod komt onder meer:

1. Mappen organiseren in Outlook

De samenhang tussen intelligentie en de capaciteit die we hebben om overzicht te behouden kunnen we vertalen naar de manier waarop we mappen organiseren in Outlook. Outlook mappen beheren wordt daardoor eenvoudig.

2. Werken met kleurcategorieën

Door te werken met kleurcategorieën zorg je ervoor dat je informatie snel terug kunt vinden. Dat geldt niet alleen voor ontvangen en verzonden e-mail. Je kunt ook taken beter en overzichtelijk organiseren.

3. Tijdwinst met regels (of rules)

Als e-mails aan bepaalde eigenschappen voldoen kun je werken met regels. Daarmee zorg je ervoor dat bepaalde handlingen in Outlook worden geautomatiseerd. Denk aan bijvoorbeeld automatisch e-mails beantwoorden of opslaan.

4. Tijdwinst met snelle stappen

Een effectieve en efficiënte manier van werken kan een standaard worden wanneer je snelle stappen gebruikt. In de cursus Timemanagement met Outlook leer je hoe je deze functie in jouw werksituatie toepast.

5. Taken in in agenda tonen

In de cursus Timemanagement met Outlook leer je hoe je taken in de agenda toont. Dat doe je op een manier waardoor je makkelijker kunt plannen én niet heel de tijd opnieuw e-mails hoeft te openen.

6. Grip op bijlagen

In de cursus Timemanagement met Outlook leer je hoe je taken in je agenda voorbereid: Door bijlagen te koppelen aan jouw taken zorg je ervoor dat je alle bestanden bij de hand hebt voordat je begint aan een taak.  

De cursus Timemanagement met Outlook kan ook als incompanytraining worden gevolgd. Vraag een offerte aan!

cursus timemanagement met IBM Notes

Klassikale training: € 399,-

De cursus Timemanagement met Outlook kan als een klassikale training worden gevolgd. In onze klassikale training wordt ook diepgaand aandacht besteed aan het optimaliseren van je werkproces met behulp van Outlook.

Online training: € 349,-

je kunt de cursus Timemanagement met Outlook ook als een online training volgen. Deze training is volledig online en verdeeld over twee dagdelen. Tussen beide bijeenkomsten oefen je met lesstof in je werksituatie.

Kosten per deelnemer & annulering

Alle genoemde tarieven voor deelname aan de cursus Timemanagement zijn exclusief BTW en inclusief arrangement en leermiddelen. Vanaf 3 weken voor aanvang van de cursus zijn de annuleringskosten 25%, vanaf 2 weken voor aanvang 50%, vanaf 1 week voor aanvang 75% en vanaf 48 uur voor aanvang 100%.