Medewerkers bereiken meer met minder moeite na de cursus Timemanagement.

2 dagdelen training + e-learning

Vanaf € 165,- per deelnemer

training time management online
cursus timemanagement RSM accountants
cursus time management Kendrion
training timemanagement oranjegroep

Incompany zorgt voor synergie!

De cursus Timemanagement incompany aanbieden biedt veel voordelen. Actuele vraagstukken kunnen worden betrokken in de trainingen én deelnemers kunnen tijdens het werk het geleerde in de praktijk brengen. Naast kostenvoordeel draagt een incompanytraining aantoonbaar bij aan een hoger leerrendement!

incompanytraining timemanagement online

Live online en klassikaal aanbod!

De cursus Timemanagement incompany aanbieden kan klassikaal of online. Wij adviseren om de training niet gelijktijdig klassikaal en online aan te bieden omdat dit ten koste gaat van het leerrendement. De incompanytraining Timemanagement is een combinatie van (online) klassikaal leren met learning on the job en samen leren.

Direct effect van de training

1. Proactieve houding wordt gestimuleerd
2. Besluitvaardigheid wordt beter ontwikkeld
3. Productiviteit verbetert aanzienlijk
4. Werkstress en werkdruk neemt af
5. Onderlinge communicatie verbetert

Klassikaal (online) leren

Voor aanvang van de eerste trainingsbijeenkomst doorlopen deelnemers een e-learning. Dat zorgt voor een gelijkwaardig niveau bij aanvang van de eerste (online) bijeenkomst. Dit draagt bij aan een training met diepgang, focus en een tempo dat door cursisten als prettig wordt ervaren. 

Samen leren is effectief

Deelnemers leren ook tussen de trainingsbijeenkomsten van elkaar. Wij stellen een online community beschikbaar waar cursisten ervaringen en uitwerkingen met elkaar delen. Op het werk kunnen collega’s met elkaar het geleerde in de praktijk brengen en oefenen.

Learning on the job

Het ontwikkelen van competenties ontstaat door herhaling. De kracht van deze cursus Timemanagement is dat deelnemers opdrachten krijgen die ze meteen kunnen toepassen in hun werk. Door werken en leren te combineren verbeteren ze hun productiviteit en halen ze het beste uit hun tijd!

Incompanytraining Timemanagement

De incompanytraining Timemanagement onderscheidt zich van andere trainingen door zijn effectieve didactiek, tempo en diepgang. Deze cursus Timemanagement is er echt op gericht om deelnemers een allesomvattend systeem aan te leren dat ze duurzaam blijven toepassen, ongeacht de technologie waarmee ze werken.

1. Intake cursus timemanagement

Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers een online vragenlijst in zodat de trainer een beeld heeft van de cursisten. Samen met de opdrachtgever worden de belangrijkste leerdoelen en de te gebruiken casuïstiek van de cursus Timemanagement afgestemd.

2. E-learning

Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers een vergelijkbaar niveau aan de bijeenkomsten beginnen, voltooien ze als voorbereiding een korte e-learning van maximaal 3 uur. We behandelen daarin basiskennis zoals: doelen formuleren, prioriteiten stellen en overzicht behouden.

3. Dagdeel 1: Innovatieve inzichten

Innovatieve wetenschappelijke inzichten op het gebied van breinvriendelijk werken, uitstelgedrag reduceren, motivatie en persoonlijk leiderschap combineren we met stof uit de e-learning en actuele casuïstiek.

4. Tussenpoos: Learning on the job

Samen met collega’s passen deelnemers het geleerde toe in hun dagelijks werk. Deelnemers combineren nieuwe inzichten over effectief werken in de praktijk. In de online community die wij beschikbaar stellen werken ze hun opdrachten uit.

5. Dagdeel 2: Efficiency ontwikkelen

Gefocust kunnen werken, innovatieve manieren om te plannen en het herkennen van frictie en valkuilen, zijn de leerdoelen van deze bijeenkomst. De lesstof wordt vertaald naar de toepassing in Outlook of Google Workspace.

6. Coaching, community & how to’s

Na de online cursus Timemanagement houden deelnemers toegang tot de online community, how to’s en video’s. Ook kunnen ze in een afgeschermde omgeving vragen stellen aan de trainer ervaringen delen met anderen. 

Wil je de cursus Timemanagement alleen volgen? Dat kan klassikaal en online!

cursus timemanagement met IBM Notes

Kosten & annuleringsregeling

Het tarief per deelnemer hangt af van het aantal deelnemers. Wij adviseren om een grote groep samen te stellen zodat de kosten per cursist laag zijn en het leerrendement hoog is! Vanaf 3 weken voor aanvang van de cursus zijn de annuleringskosten 25%, vanaf 2 weken 50%, vanaf 1 week 75% en vanaf 48 uur 100%.

Cursus klassikaal

2 dagdelen à € 900,- + reiskosten
Maximaal 12 deelnemers 

Vanaf € 165,- per deelnemer

Cursus live online

2 dagdelen à € 900,-
Maximaal 10 deelnemers 

Vanaf € 180,- per deelnemer

Inbegrepen bij klassikaal

2 trainingsbijeenkomsten op locatie
Alle leermiddelen, how to’s en e-learning
Lidmaatschap van onze online community

Inbegrepen bij live online

2 Online bijeenkomsten via Zoom
Alle leermiddelen, how to’s en e-learning
Lidmaatschap van onze online community