De cursus Timemanagement voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

1 Dag + e-learning

€ 399,- per deelnemer

cursus time management
cursus time management
cursus timemanagement
cursus timemanagement

Efficiënt werken na een efficiënte training

Haal meer uit jezelf en je tijd na deze cursus Timemanagement. Deze fast track training is bedoeld voor de ambitieuze professional die in korte tijd een systeem wil leren waarmee je meer bereikt met minder moeite. Met deze training Timemanagement verbeter je jouw productiviteit en reduceer je werkstress en werkdruk.

cursus timemanagement klassikaal

Een eigentijds en duurzaam systeem

Een allesomvattend systeem dat makkelijk aan te leren is blijf je toepassen. Uiteraard bieden we je ook de voor velen bekende tips & tricks en methodes. Maar effectief en efficiënt werken gaat vanzelf als je terug kunt vallen op een beproeft principe dat jou – ongeacht de technologie waarmee je werkt – in je kern ontwikkelt.

Direct effect van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Training met tempo

De cursus Timemanagement is een compacte en samenhangende training die zich kenmerkt door afwisseling en tempo. Een goede voorbereiding en gelijkgestemde cursisten dragen daaraan bij! We zorgen ervoor dat je van begin tot eind moeiteloos geconcentreerd blijft.

Goed werk- en denkniveau

Verbeter je productiviteit vanuit een samenhangende visie: beproefde principes verbind je moeiteloos aan actuele wetenschappelijke inzichten over actiegerichtheid en motivatie. Op die manier haal je meer uit jezelf, dan wanneer je jezelf beperkt tot de inmiddels bekende en oppervlakkige methodes, tips en tricks.

Diepgaand én praktisch

Effectief en efficiënt werken leer je door het te doen! Een allesomvattend systeem om je productiviteit te verbeteren komt tot zijn recht als je het toepast. Tijdens de training Timemanagement krijg je uitdagende compacte opdrachten die meteen betrekking hebben op de kern van jouw werksituatie.

Opbouw van de cursus Timemanagement

Doordat alle cursisten zich voorbereiden met een compacte e-learning, heeft de training niveau, diepgang en tempo. Efficiënt werken begint wat ons betreft met efficiënt leren. Daarom zorgen wij ervoor dat je tijdens bijeenkomsten van de cursus Timemanagement jouw kostbare tijd optimaal besteedt.

1. Intake leerdoelen

We willen aansluiten bij jouw werksituatie. Voorafgaand aan de cursus Timemanagement worden jouw leerdoelen in kaart gebracht. Dit doen we aan de hand van vragen die gaan over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en efficiency.

2. E-learning en opdracht

Simpele basiskennis leer je door middel van een e-learning van 3 uren. Onderwerpen zoals: Doelen formuleren, prioriteiten stellen en overzicht behouden worden behandeld. Daarnaast krijg je een ter voorbereiding een opdracht (30 min.).

3. Ochtend: Nieuwe inzichten

Je leert de nieuwste inzichten over eigen: valkuilen herkennen, breinvriendelijk werken. efficiency en motivatiestrategie. Tezamen met de stof uit de e-learning, vertaal je dit naar een allesomvattend systeem dat bij jou past.

4. Middag: Implementatie

Frictie in het werkproces wegnemen, handelingen automatiseren en innovatieve manieren om te plannen dragen bij aan jouw succes. Deze 3 leerdoelen implementeer je tijdens de training, hands on, in Outlook of Google Workspace.

5. Borging en how to’s

Deze cursus Timemanagement is gericht op het aanleren van een allesomvattend systeem. Dat is het belangrijkste leerdoel. Voor alle losse tips & tricks die je kunt inzetten heb je onbeperkt toegang tot onze how to’s en video’s.

6. Coaching en community

Het aanpassen van je manier van werken kost tijd. Het is normaal dat je daar af en toe hulp bij nodig hebt. Na de training hou je toegang tot de community. Je kunt jouw trainer vragen blijven stellen.

De training Timemanagement kan ook als incompany worden verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden!

cursus timemanagement incompany

Kosten per deelnemer & annuleringsregeling

Alle genoemde tarieven voor deelname aan de cursus Timemanagement zijn exclusief BTW en inclusief arrangement en leermiddelen. Vanaf 3 weken voor aanvang van de cursus zijn de annuleringskosten 25%, vanaf 2 weken voor aanvang 50%, vanaf 1 week voor aanvang 75% en vanaf 48 uur voor aanvang 100%.

Klassikale cursus Timemanagement

1 dag met arrangement
5 tot 12 deelnemers

€ 399,-

Inbegrepen

Alle leermiddelen, how to’s en e-learning
Volledig verzorgd arrangement
Lidmaatschap van onze online community