De online cursus Timemanagement voor de professional die zelfstandig en resultaatgericht wil werken.

2 dagdelen van 09.00 tot 13.00 uur + e-learning

€ 349,- per deelnemer

cursus time management
cursus timemanagement online
cursus time management online
cursus time management online

Druk? Volg de cursus Timemanagement online!

Wil jij leren hoe je duurzaam jouw productiviteit verbetert en werkstress en werkdruk reduceert? In deze online cursus Timemanagement leer je hoe je meer bereikt met minder moeite. Actuele wetenschappelijke inzichten en bewezen principes en methodes pas je meteen toe in je eigen werksituatie.

cursus timemanagement online

Waarom online? Tijdwinst en leerrendement!

Het leerrendement van de online cursus Timemanagement is gelijkwaardig aan die van de klassikale training. De voordelen van de online training is dat je geen reistijd hebt én dat er tussen beide dagdelen een tussenpoos is van tenminste 2 weken. Daardoor kun je in de tussentijd lesstof oefenen in je eigen werksituatie.

Direct effect van de training

1. Overzicht en grip op je werk
2. Behaal moeiteloos deadlines
3. Bereik meer resultaten
4. Reduceer werkstress en werkdruk
5. Bespaar 20% tot 30% tijd

Leren door te doen

De online cursus Timemanagement kent een stevig theoretisch fundament. Effectief en efficiënt werken is echter een vaardigheid die je leert door te doen. De opzet van de training gaat ervan uit dat je genoeg gelegenheid hebt om te oefenen door te doen.

Je ontwikkelt 3 competenties

1. Proactief handelen
2. Besluitvaardigheid
3. Plannen en organiseren
Tezamen met jouw vakkennis zal je merken dat deze competenties jouw carrière versnellen. 

Timemanagement met diepgang

Voorafgaand aan de eerste online bijeenkomst voltooi je een compacte e-learning zodat je over makkelijke maar wel essentiële basiskennis beschikt. Op die manier zorgen we ervoor dat de trainingsbijeenkomsten van een hoog niveau zijn. Efficiënt werken begint met efficiënt leren!

Programma van de online cursus Timemanagement

De dynamiek van een online cursus is wezenlijk anders dan die van een klassikale training. Daarom is deze cursus Timemanagement niet hybride (niet in combinatie met de klassikale cursus Timemanagement). De didactiek en het programma garanderen een hoog leerrendement zodat jij jouw leerdoelen bereikt.

1. Intake cursus timemanagement

Om de online cursus Timemanagement zo goed mogelijk bij jou aan te laten sluiten brengen we jouw leerdoelen in kaart. Voordat je begint vragen we een kwartier van je tijd om een online vragenlijst in te vullen.

2. E-learning

Essentiële lesstof die makkelijk is om te leren bieden we je aan via een e-learning. Dit kost je maximaal 3 uren tijd. We behandelen daarin basiskennis zoals: doelen formuleren, prioriteiten stellen en overzicht behouden.

3. Dagdeel 1: Nieuwe inzichten

Actuele wetenschappelijke inzichten combineren we met lesstof uit de e-learning. Denk hierbij aan onderwerpen als: breinvriendelijk werken, motivatie ontwikkelen en uitstelgedrag reduceren en jezelf leiding geven.

4. Tussenpoos: Implementatie

Tussen beide bijeenkomsten ga je lesstof oefenen in jouw eigen werksituatie. Het is ook de bedoeling dat je een aantal voorbereidende taken uitvoert om Outlook of Google Workspace optimaal in te zetten.

5. Dagdeel 2: Efficiency ontwikkelen

Innovatieve manieren om te plannen, gefocust werken en frictie wegnemen dragen bij aan jouw succes. In dit dagdeel leer je hoe je deze leerdoelen vertaalt naar de praktijk. Daarbij gebruik je ook Outlook of Google Workspace

6. Coaching, community & how to’s

Na de online cursus Timemanagement hou je toegang tot de online community. Je hebt onbeperkt toegang tot how to’s en video’s. Ook kun je jouw trainer vragen blijven stellen en je ervaringen delen met anderen. 

De online cursus Timemanagement kan ook als incompanytraining worden gevolgd. Vraag een offerte aan!

cursus timemanagement met IBM Notes

Kosten per deelnemer & annuleringsregeling

Alle genoemde tarieven voor deelname aan de cursus Timemanagement zijn exclusief BTW en inclusief arrangement en leermiddelen. Vanaf 3 weken voor aanvang van de cursus zijn de annuleringskosten 25%, vanaf 2 weken voor aanvang 50%, vanaf 1 week voor aanvang 75% en vanaf 48 uur voor aanvang 100%.

Online cursus Timemanagement

1 dag met arrangement
maximaal 10 deelnemers

€ 349,-

Inbegrepen

Alle leermiddelen, how to’s en e-learning
Lidmaatschap van onze online community
Bewijs van deelname

Meld je aan

Stap 1 van 2

Kies je datum(Vereist)
Online sessies zijn van 09:00 uur tot 13:00 uur.