De online cursus Timemanagement voor de professional die zelfstandig en resultaatgericht wil werken.

Klassikaal of online + e-learning

Vanaf € 349,- per deelnemer

training time management online
cursus timemanagement RSM accountants
cursus time management Kendrion
training timemanagement oranjegroep

Laat Gmail en Google Workspace voor je werken!

Laat jij je leiden door je e-mail en niet door jouw planning? Na deze cursus Timemanagement met Gmail en Google Workspace heb je grip op je e-mail, taken, agenda en Drive! Tijdens de cursus ga je echt aan de slag met jouw Drive en Gmail. Na de training heb je jouw Google Workspace op orde, heb je rust in je hoofd en grip op je werk!

1-daagse cursus timemanagement met Google Workspace en gmail

Resultaat van deze cursus Timemanagement

We combineren in deze cursus Timemanagement met Gmail en Google Workspace het beste van twee werelden: ongekende mogelijkheden om je werk effectief en efficiënt te plannen en actuele wetenschappelijke inzichten op het gebied van productiviteit. Je productiviteit neemt toe en je werkdruk neemt af.

Direct effect van de training

1. Overzicht over al jouw verantwoordelijkheden
2. Meer productiviteit en minder stress
3. Je e-mail, taken, agenda en Drive altijd op orde
4. Meer focus en concentratie
5. 20 tot 30 procent tijdwinst!

Theorie en veel praktijk!

Vaardigheden ontwikkel je door doen. Daarom ga je in de cursus Timemanagement met Google Workspace en Gmail echt aan de slag door te oefenen met jouw werksituatie. Bondige theorie wissel je af met doen. Efficiënt werken begint immers met efficiënt leren.

Geef leiding aan jezelf

We vinden het belangrijk dat je terug kunt vallen op duurzame competenties waar je ook privé profijt van hebt:
1. Proactief handelen
2. Besluitvaardigheid
3. Plannen en organiseren

Samenhang op hoog niveau

De cursus Timemanagement met Google Workspace en Gmail is niet alleen  maar knoppentraining. Je leert ook op hoog niveau hoe je wetenschappelijke inzichten op het gebied van productiviteit vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Dit is dus een training met diepgang en samenhang!

Inhoud cursus Timemanagement met Google

Gmail en Google Workspace (i.e. Google G Suite) zijn een vast onderdeel in onze trainingen. In onze open training en online training Timemanagement leer je diepgaand hoe je effectief en efficiënt werkt met de oplossingen van Google. Dit koppelen we aan actuele wetenschappelijk inzichten op het gebied van productiviteit. Aan bod komt:

1. Mappen met labels maken in Gmail

Het brein houdt van overzicht. Door op de juiste manier mappen te maken in Gmail door middel van labels zorg je ervoor dat je snel e-mails terug kunt vinden. Hierdoor haal je veel frictie in je werksproces weg.

2. Werken met sneltoetsen in Gmail

Gmail kent geen snelle stappen. Daarentegen kent Gmail een uitgebreide set sneltoetsen waarmee je een aantal handelingen kunt versnellen. Hierdoor kun je efficiënt werken met Gmail en heb je jouw mail snel op orde.

3. Tijdwinst met filters

Het is mogelijk om in Gmail met filters te werken. Daarmee kun je e-mails geautomatiseerd verdwerken. Tijdens de cursus Timemanagement met Google Workspace leren we je hoe je veel tijdwinst boekt door slimme filters te maken.

4. Tijdwinst door Inbox Zero

We leren je prioriteiten stellen in je mailbox. Tijdens de training Timemanagement voor Google Workspace leer je hoe je Inbox Zero op Gmail toepast. Je boekt tijdwinst en eindigt elke dag met een opgeruimd Postvak In.

5. Taken in in agenda tonen

Je kunt vanuit Gmail taken maken die in de agneda zichtbaar worden. Ook kun je herinneringen maken die in je agenda toonbaar worden. In de cursus Timemanagement voor Google Workspace leer je welke methode het beste werkt.

6. Grip op bijlagen in de Drive

Voorkom onnodig zoekwerk door de Google Drive optimaal in te delen. In deze training Timemanagement leren we je hoe een bruikbare mappenstructuur maakt waarin je alle bestanden en bijlagen terug kunt vinden.

De cursus Timemanagement met google Workspace kan ook als incompanytraining worden gevolgd. Vraag een offerte aan!

cursus timemanagement met IBM Notes

Klassikale training: € 399,-

De cursus Timemanagement met Outlook kan als een klassikale training worden gevolgd. In onze klassikale training wordt ook diepgaand aandacht besteed aan het optimaliseren van je werkproces met behulp van Outlook.

Online training: € 349,-

je kunt de cursus Timemanagement met Outlook ook als een online training volgen. Deze training is volledig online en verdeeld over twee dagdelen. Tussen beide bijeenkomsten oefen je met lesstof in je werksituatie.

Kosten per deelnemer & annulering

Alle genoemde tarieven voor deelname aan de cursus Timemanagement zijn exclusief BTW en inclusief arrangement en leermiddelen. Vanaf 3 weken voor aanvang van de cursus zijn de annuleringskosten 25%, vanaf 2 weken voor aanvang 50%, vanaf 1 week voor aanvang 75% en vanaf 48 uur voor aanvang 100%.